Hoe gaat het in zijn werk?


Waarom vacuüm verpakken


Al ons vlees wordt vacuüm verpakt en daar hebben wij een paar goed redenen voor:

 

  1. Onder vacuüm, luchtdicht verpakt, blijven levensmiddelen 3 tot 5 keer zo lang goed.
  2. Smaak en vitamines blijven bewaard.
  3. In de diepvries beschermt vacuüm tegen uitdroging, aromaverlies, schimmels en bacteriën.
  4. Er past er meer in de diepvries omdat u minder lucht invriest.

 

Wij verpakken ons vlees altijd in het slachthuis. Hierbij gebruiken wij vacuüm zakken van de beste kwaliteit om zo ook de kwaliteit van het vlees te behouden.

 


Ophalen van de bestelling


Bij Landgoed de Prinsenkamp wordt het vlees altijd ingevroren.

We verpakken het vacuüm. Bij het vacuüm verpakken gebruiken wij de beste vacuüm zakken die er op de markt verkrijgbaar zijn. Dan vriezen we het in m.b.v. een blastchiller.

Dankzij deze methode is het vlees, als het rustig gedurende 1 of 2 dagen in de koelkast ontdooid wordt, niet van vers te onderscheiden.

 

*We leveren helaas niet per post, het vlees kan alleen opgehaald worden. Als u de bestelling heeft geplaatst kunt u aangeven wanneer u tijd heeft om langs te komen dan zorgen wij dat het vlees voor u klaarstaat.